VELIKÝ ÚSPĚCH – MOBILNÍ BAZÉNOVÝ ZVEDÁK JIŽ PRACUJE NA BELARII! :)

30.08.2013 04:23

S velikou radostí všem oznamujeme, že jeden z projektů, na kterém FREE WILL o.s. spolupracovalo s dalšími neziskovými organizacemi, se již podařil uskutečnit! Mobilní bazénový zvedák je namontován a plně připraven nabídnout své služby u dvou bazénu v Hotelu Belaria. Jsme rádi, že se tak podařilo ještě i těsně před zahájením MČR v šachu TP 2013, a že se tak tedy budou moci vykoupat v bazénech opravdu všichni případní zájemci i z řad těžce handicapovaných sportovců. Ačkoliv nemáme na zvedák ještě shromážděny všechny potřebné prostředky – viz přehled našeho transparentního účtu – díky vstřícnosti společnosti Horizont - Nare se nám podařilo prozatím získat toto zařízení alespoň do pronájmu. Děkujeme. Pokračujeme tedy nadále ve shromažďování financí na zvedák, aby se jej podařilo získat do trvalého vlastnictví FREE WILL o. s., a tento pomocník tak mohl fungovat u hotelových bazénu nastálo! :)

Děkujeme všem, kteří tento projekt prozatím podpořili, zejména pak naším spoluobčanům, kteří si v ulicích českých měst zakoupili výrobky nabízené našimi terénními spolupracovníky. Podstatná část z výtěžku prodeje jde právě na projekt Pořízení mobilního bazénového zvedáku!

Všichni případní zájemci, kteří by si chtěli prohlédnout, jak toto zařízení pracuje v praxi, mohou se přijít na zvedák podívat např. tuto sobotu a neděli (31. 8. – 1. 9. 2013) přímo do hotelu Belaria. Je možno nás kontaktovat na tel.: 777 683 308, rádi vám zvedák předvedeme. Zvedák je samozřejmě možno vidět a používat i v jiné dny, zaškolený personál hotelu vám jistě kdykoliv v provozní době bazénů toto zařízení ukáže či potřebným nabídne k použití. KRÁSNÉ ČVACHTÁNÍ VŠEM!!! :) Tým FREE WILL o. s.  FOTOGALERIE