PODĚKOVÁNÍ ZA ZVEŘEJNĚNÍ ČLÁNKU V BLESK.CZ

24.06.2020 13:46

 

Velmi také děkujeme internetovému deníku Blesk.cz za zveřejnění sbírky pro Moniku! S její nelehkou situaci, těžkým zdravotním postižením, se tak mohla seznámit ještě větší část veřejnosti.

https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-pribehy/643229/monika-17-snila-o-vlastni-cukrarne-kvuli-nadoru-na-mozku-skoncila-jako-lezak.html

Pro Monču se na její potřeby přes náš spolek vybralo za dva měsíce přes 115 000 Kč! Velmi děkujeme za vaše často i velmi velkorysé finanční dary! Věříme, že se brzy podaří vybrat ještě o něco více, a my tak budeme moci uhradit Monice například i velmi nákladný rehabilitační pobyt v ADELI Medical centru v Piešťanech. Cena 14 denního pobytu vychází na cca 136 000 Kč. Jedná se o pobyt v jednom z nejvyhlášenějších zdravotních zařízení. A i mimo rehabilitační pobyty bude potřeba uhradit další nákladné potřeby naši mladé statečné slečny. Rodina vše nemůže finančně utáhnout, mnoho potřebných věcí není hrazeno ze zdravotního pojištění ani z podpory z Úřadu práce.

Vážíme si navázané spolupráce se zpravodajským portálem Blesk.cz a děkujeme čtenářce deníku za doporučení příběhu Moniky redakci. Děkujeme Blesku za prostor, který poskytuje i dalším potřebným lidem s těžkými osudy! Je moc dobré spolupracovat na pomoci těmto spoluobčanům! Děkujeme také všem lidem, nadacím, firmám, kteří pravidelně nebo jednorázově pomáhají i s naším spolkem, podporují i další potřebné lidi zařazené v naši veřejné sbírce.

 

 

                                                                                                                                              spolek FREE WILL