VELMI DĚKUJEME ZA PODPORU FACEBOOKOVÝM SKUPINÁM MÁM ♥ POMÁHÁM!

29.04.2021 01:25

 

Milí přátelé,

jistě vám neunikl v těchto dnech zvýšený počet příchozích finančních darů na našem účtu veřejné sbírky! Vděčíme za to navázané spolupráci s facebookovými skupinami Mám pomáhám, jejich užitečnému projektu drobných aukcí, ve kterém členové skupiny draží nejrůznější zajímavé a hezké darované věci. Finanční výtěžek následně putuje rovnou na dobrou věc, na pomoc zdravotně znevýhodněným dětem. Díky tomuto byly v uplynulých dnech vybrány peníze v řádech deseti tisíců korun i pro „naše“ děti zařazené v naši veřejné sbírce, Julinku, slečnu Terezku, a předtím také pro Michálka, zde však přes dárcovskou platformu v Znesnáze, kde se v těchto dnech dokončuje pro malého Míšu sbírka na delfinoterapii a další potřeby. Po této sbírce maminka Michálka vyjádřila přání pokračovat ve sbírce přes náš spolek, což bude samozřejmě možné.

Velmi děkujeme všem správkyním facebookových skupin Mám pomáhám - dobrovolnicím maminkám na mateřských dovolených - za jejich krásnou iniciativu, aktivní a dobře vymyšlený přínosný projekt, který se stal značně oblíbeným. Vždyť skupiny celkem čítají již 33 000 členů a na výsledném objemu uskutečněné pomoci je to opravdu znát! Děkujeme všem, kteří se do aukcí zapojili, ať už jako dárci hezkých věcí nebo dražitelé. Díky vám všem za vaší věnovanou energii, čas, peníze, za to, že vám nejsou lhostejné osudy nejmladších potřebných členů naší společnosti! Vaše nasazení za rok fungování projektu významně pomohlo desítkám dětí z celé republiky! Jste skvělí! A děkujeme moc správkyni naši veřejné sbírky, naši Martince, za pečlivé sčítání všech hojně příchozích plateb na účet, za skvěle zvládnutou evidenci takového náporu! Je to jistě náročné na pozornost. Příchozí dary se totiž u nás sčítají takto manuálně, nedělá to stroj.

Jistě se stojí za to podívat, jak projekt drobných aukcí funguje a zapojit se!

Facebookové skupiny, do kterých se je možno přidat a začít pomáhat, jsou dvě. Rozdíl je v nich jen takový, že každá je orientována na jiný druh aukcí.

V hlavní skupině Mám pomáhám se do aukcí dávají předměty, které se podařily získat darem od oslovených firem, a dále také rukodělná výroba, vlastní tvorba jednotlivců, vše tedy nové věci.

V druhé skupině Mám pomáhám - drobné aukce – říká se jí také "bazárek", dárci vkládají už věci použité, které však ještě mohou někomu posloužit, jako jsou věci a hračky po dětech, do domácnosti, šperky a vše možné i nemožné.

 

DĚKUJEME VŠEM!

 

                                                                                                                       Spolek FREE WILL