SCHVÁLENÍ PRŮBĚŽNÉHO VYÚČTOVÁNÍ NAŠÍ VEŘEJNÉ SBÍRKY A VŠE NEJLEPŠÍ DO DALŠÍCH LET! ZAŽEHNĚME V SRDCÍCH NEKONEČNÝ PROUD LÁSKY..

08.01.2021 03:02

 

Milí přátelé,

všechny srdečně zdravíme v novém kalendářním roce a přejeme, ať je tento lepším obdobím než rok minulý! Co nejpevnější zdraví, pokoj v duši a co nejradostnější život na naší krásné planetě!

Děkujeme vám všem, kteří jste nám v minulých letech dali a případně stále dáváte důvěru, zapojili jste se nějakým způsobem do našich projektů. Díky vám všem za vaše dary!

 

Počátkem tohoto roku nám bylo z Krajského úřadu doručeno schválení průběžného vyúčtování minulého období konání naší veřejné sbírky. Pojďme se podívat, jak jsme si společně v tomto vedli…

 

 

HRUBÝ VÝTĚŽEK NAŠÍ VEŘEJNÉ SBÍRKY VE ČTVRTÉM OBDOBÍ KONÁNÍ

OD 01.08.2019 DO 31.07.2020 ČINIL 755 764,05 KČ!

NEUPLATŇUJEME ŽÁDNÉ NÁKLADY SPOJENÉ S KONÁNÍM NAŠÍ SBÍRKY

 

SCHVÁLENÍ PRŮBĚŽNÉHO VYÚČTOVÁNÍ ČTVRTÉHO OBDOBÍ KONÁNÍ SBÍRKY

(upravená kopie v Pdf)

 

VŠEM VÁM ZE SRDCE DĚKUJEME ZA PODPORU!

 

Naše veřejná sbírka na úhradu nejrůznějších potřeb znevýhodněných spoluobčanů pokračuje dále, neboť je takováto služba v naší společnosti Bohužel stále zapotřebí.

Brzy pak také ještě přineseme podrobnější informace k alespoň některým úspěchům naši nedávno realizované činnosti. Všem dárcům, kteří si již v minulosti u nás zažádali, automaticky vystavíme v průběhu ledna souhrnné potvrzení o darech za minulý rok a rozešleme jako minule na e-mailové adresy. Nové zájemce o toto potvrzení tímto prosíme, aby nám sdělili nejlépe e-mailem zaslaným na naší adresu: spolekfreewill@email.cz tento záměr a uvedli minimálně celé své jméno a číslo svého b. účtu, ze kterého dar/y poskytli. Děkujeme!

 

Milí přátelé,

milujme život a projevy života bezpodmínečnou Láskou, přejme si upřímně všichni vzájemně, jeden druhému, štěstí a úspěch, chraňme a pečujme o všechny bytosti tak nejlépe, jak jen můžeme a umíme. Víme, a zvlášť v této době to dobře vidíme, že si lidé dokáží vzájemně pomáhat opravdu velmi mnoho a v zásadních věcech. Děkujeme upřímně za to!

Avšak pokusme se milovat ještě více, minimálně v takovém rozsahu, který na všech úrovních všem zajistí všechno potřebné k alespoň důstojnému životu! Dobře nám pak bude na Zemi.

Vězme a připomínejme si, že opravdová čistá Láska je dosažitelným vrcholem lidství! Takováto Láska projevená do světa skrze každého z nás je ten jediný Spasitel, na kterého možná ještě někteří vytouženě čekají v podobě příchodu jedné osoby, případně ve formě určité skupiny. Ne. Jen Láska probuzená v každém z nás je nezbytný předpoklad k vytvoření ráje na Zemi! Charitativních organizací pak již nebude třeba. To, nechť je náš cíl. Vezměme si každý z nás předsevzetí do dalších let, že se alespoň pokusíme být ostatním vzorem, že se přinejmenším o krůček překonáme a zažehneme v srdci ještě více Lásky. Nechť se nám to brzy všem co nejvíce podaří a náš spojený nekonečný proud Lásky ať zaplavuje Zemi a obejme celý Vesmír!

DĚKUJEME VÁM! :)