PODĚKOVÁNÍ ZA VAŠÍ VELKORYSOU PODPORU!

01.06.2019 22:02

Milí přátelé,

v poslední době se nám od vás opět dostalo velkorysé finanční podpory! Přispěli jste na nejrůznější potřeby lidem, pro které pořádáme veřejnou sbírku. Nyní aktuálně máme již 10 otevřených konkrétních sbírek. Velmi vám všem za to děkujeme, ať už firmám a dalším subjektům, nebo jednotlivcům! Samozřejmě stále platí, že darované peníze v jakékoliv výši pomohou posunout k potřebné pomoci. Uživatelům naši sbírky pomohou velmi zkvalitnit jejich život! Ano, takovou moc mají Bohužel v dnešní době peníze. Vážíme si proto každé vaši koruny a snažíme se s penězi zacházet co nejobezřetněji jako dobří hospodáři. Jmenovitě nám dovolte i touto cestou poděkovat…

Společnosti Shopsys za podporu ve výši 10 000,- Kč na další neurorehabilitace mladého muže Robina.

Společnosti Invira za významnou slevu na rehabilitační přístroj MOTOmed Gracile na nohy a dodání přístroje do domácnosti Julinky.

Nadačnímu fondu Ještěřice za dar ve výši 42 000,- na pořízení elektrického vozíku pro pana Ondřeje. Děkujeme Dámy, jste skutečně Dámy s velkým D! :)

V dubnu jsme pak obdrželi na náš provozní účet dar ve výši 8 000,- od naší hezké obce Tichá. Z daru budeme moci uhradit naše provozní náklady po dobu cca půl roku. Služby telefonního operátora, odměnu účetní. Velmi děkujeme naši obci za každoroční pravidelnou podporu!

Jak vidno v posledních dnech z dění z poslanecké sněmovny, nemůžeme zřejmě počítat s novými zákony, které by umožnily systémové státní úhrady spousty důležitých věcí, na které pro potřebné pořádáme sbírky. Vláda není schopná výdajově pokrýt ani náklady stávajících sociálních služeb. Více k tomuto snad ani psát netřeba. Zbytečně by si člověk ubližoval rozčilováním a smutkem. Bude ovšem tedy i v budoucnu nadále potřeba zvýšené občanské iniciativy na poli charitativní vzájemné podpory! Nezbývá proto nic jiného ani nám. Budeme pomáhat dále, podle našich sil a možností.

DĚKUJEME, ŽE I VY POMÁHÁTE S NÁMI, NEBO JINDE TAM, KDE TO JE ZAPOTŘEBÍ!

váš spolek FREE WILL