PF 2020 A PODĚKOVÁNÍ ZA VAŠÍ PODPORU!

05.01.2020 20:23

 

PF 2020 A PODĚKOVÁNÍ ZA VAŠÍ PODPORU!

 

Milí přátelé,

jménem našeho spolku všechny srdečně zdravím v novém kalendářním roce a přeji do tohoto roku a dalších let především pevné zdraví, mnoho Lásky a radosti a hojnost všeho jen toho nejlepšího, co nám může život na Zemi nabídnout!

 

 

Upřímně a velmi děkujeme všem vám, kteří jste projevili sympatie s ideálem našeho spolku a rozhodli jste se nějakým způsobem podílet na naši činnosti – aktivní pomoci lidem se znevýhodněním! Nejvíce jsme se v uplynulém roce věnovali zprostředkování finanční podpory prostřednictvím naši veřejné sbírky na podporu znevýhodněným spoluobčanům. Na naše možnosti a zejména díky vážené finanční podpoře mnoha jednotlivých dárců i obchodních společností jsme byli poměrně úspěšní. Jak lze vidět v průběžném vyúčtování naši veřejné sbírky za uplynulé roční období jejího konání (viz v předchozí aktualitě), činil hrubý výtěžek 604 315,15 Kč! Díky tomu jsme mohli zkvalitnit život několika lidem s těžkým pohybovým postižením formou pořízení užitečných cenově nákladných pomůcek nebo příspěvků na placené rehabilitační pobyty. Dále jsme např. poskytli finanční podporu rodině, kterou zasáhlo těžké onemocnění jednoho z členů, nebo jsme hradili významnou část nákladů na živobytí osobě se zdravotním postižením v sociální tísní.

DĚKUJEME VÁM, MÁTE ZÁSADNÍ PODÍL NA VÝŠI NÁMI ZPROSTŘEDKOVANÉ FINANČNÍ POMOCI!

A pokračujeme dále, milí přátelé. Je to Bohužel stále zapotřebí. I přes skutečnost oficiálního stop stavu příjmu dalších žádostí o podporu z výtěžku sbírky, pár dalších konkrétních sbírek přece jenom připravujeme. Jedná se o osudy lidí s těžkým zdravotním postižením nebo onemocněním, kteří potřebují finanční podporu té štastnější části veřejnosti, aby tak i oni mohli dosáhnout na kvalitnější život. Obměkčily nás těžké osudy těchto lidí, které známe osobně, nebo na které nás upozornili blízcí přátelé nebo spolupracovníci. Jinak prosím stále platí, že další případné žádosti o pomoc nebudeme mít zřejmě nějakou dobu z časových důvodů možnost přijmout a zpracovat. Proto prosíme případné zájemce, aby oslovili s žádosti o pomoc větší organizace, např. Konto Bariéry nebo Dobrý skutek. Děkujeme za pochopení. Věříme, že nám naši dosavadní podporovatele zachovají přízeň i nadále, a my tak budeme moci společně ještě více prospět našim dosavadním uživatelům veřejné sbírky i těm několika novým, s jejichž příběhy veřejnost brzy seznámíme. Tyto všechny zmíněné konkrétní sbírky lze a i v budoucnu bude možno najít zde na této stránce:

Mějte prosím také trpělivost s případnou prodlevou realizace pomoci, na kterou se již podařilo peníze vybrat. Někdy zabere trochu více času papírování, doručení darovací smlouvy, její podpis a návrat, případně i dodání dalších dokumentů nutných k transakci…Všechny peníze však od nás dorazí dřív, nebo (trošku) později tam, kam mají. Nic se neztratí. Děkujeme za pochopení.

Podle našich časových možností pak i nadále hodláme věnovat energii našim „nesbírkovým“ projektům, se kterými se lze rovněž seznámit na našich stránkách.

 

PROSÍME, i nadále MILUJME ŽIVOT! Zaslouží si to, i když někdy bolí a je plný bolestivých ztrát! PODPORUJME ŽIVOT! MĚJME IDEÁLY A POMÁHEJME OSTATNÍM ZKVALITŇOVAT JEJICH ŽIVOT A USKUTEČŇOVAT KONSTRUKTIVNÍ ZÁMĚRY A SNY! Nezapomínejme, že do velké míry SVOBODNOU VŮLI MY VŠICHNI UTVÁŘÍME PODOBU SVĚTA, KTERÝ SDÍLÍME!

 

MÁME VÁS RÁDI A DĚKUJEME, ŽE I VY POMÁHÁTE VŠUDE TAM, KDE TO JE ZAPOTŘEBÍ!

 

Za spolek FREE WILL

                                                                                                                                       váš Pavel Badač :)