PAN PETR UŽ MÁ KONEČNĚ POTŘEBNÝ VOZÍK DOMA!

29.09.2020 19:57

Panu Petrovi byl 18.09.2020 předán lehký skládací elektrický vozík eThrone. O den později se s Petrem setkal člen Rady našeho spolku Pavel Badač. Péťa je velký sympaťák a hodný kluk. Jsme rádi, že se nám společnými silami konečně podařilo ulehčit mu alespoň trochu život. Díky vám všem, kteří jste na Péťuv vozík přispěli! Děkujeme paní starostce a Radě městského obvodu Ostrava - Poruba za schválení finálního doplatku vozíku ze sbírky SRDCE PRO PORUBU! Vážíme si vždy všech příspěvků i do naši sbírky, ať jsou v jakékoliv výši. Každá koruna pomáhá a vždy posouvá k dobrému cíli - pomoci potřebným. Stát Bohužel stále ne na vše pamatuje, proto je stále potřeba i této vzájemné pomoci přes sbírky. Sbírka pro Péťu v našem spolku pokračuje i nadále. Je toho ještě spousta, s čím mu můžeme pomoci. Rád by se například dostal na rehabilitační pobyt do Sanatoria Klimkovice. Kde to má i celkem blízko z domova. Několika týdenní léčebný pobyt v Klímkovicích, ať už komplet samoplátecký nebo z části i přes pojišťovnu, však stojí několik desítek tisíc korun! Dále by byla potřeba také ještě i nějaká další bezbarierová úprava Petrova domova a v budoucnu bychom chtěli pomoci hradit i další Péťovy potřeby, podle aktuální situace. Např. další kompenzační pomůcky apod. Děkujeme proto i za vaši budoucí přízeň tomuto mladému muži, který má rád společnost, výlety s a za přáteli, svého pejska, s kterým rád chodí ven. To vše mu nyní ještě více ulehčí jeho nový lehký skládací elektrický vozík! Velký dík vám všem a hezký Podzím!

Pan Petr s paní starostkou městského obvodu Ostrava - Poruba.
Děkujeme za finální doplatek vozíku ze sbírky SRDCE PRO PORUBU!

SBÍRKA PRO PANA PETRA NADÁLE POKRAČUJE

DĚKUJEME ZA PODPORU!