DĚKUJEME ZA VÝZNAMNOU FINANČNÍ PODPORU Z OBCE TICHÁ!

16.05.2020 17:50

Velmi děkujeme za dlouhodobou finanční podporu, kterou nám poskytuje Obec Tichá! I letos jsme obdrželi účelový finanční dar na úhradu provozních nákladů naší činnosti, a to částku ve výši 10 000,- Kč! Je to pro nás opravdu významná pomoc, ze které budeme moci uhradit účetní služby a z části i faktury za služby mobilního operátora. Velmi děkujeme!

Provozní náklady jsou hrazeny z našeho zvlášť vyhrazeného Provozního účtu spolku, který je také transparentní. Proto veškeré darované prostředky do naši veřejné sbírky na podporu znevýhodněných spoluobčanů doputují na účel, na který jsou darovány. Neuplatňujeme žádné náklady spojené s pořádáním sbírky. Jen mohou případně vzniknout poplatky bance z příchozích darů ze vzdálenějších zemí, které si banka může strhnout automaticky Ale to těžko ovlivníme.

Provozní náklady se snažíme obecně držet co nejmenší, zajišťovat služby formou darů, pokud to nejde, tak výběrem z nabídek od vícero dodavatelů. Čekáme například na příchod čtvrtého mobilního operátora a porovnáme následně nové nabídky i na trhu těchto služeb.

Chceme při této příležitosti velmi poděkovat také všem dárcům z řad jednotlivců, kteří naši činnost příspěvky na provoz podporují pravidelně, nebo třeba i jednorázovou drobnou částkou! To je také ohromná pomoc! Děkujeme rovněž za pravidelné příchozí platby symbolického půjčovného za výpůjčky MOTOmedů. I tyto pomáhají hradit provozní náklady. A pokud by pak někoho zaujala i naše další „nesbírková“ činnost, může se s námi prostřednictvím provozního účtu spolku podílet na zajištění nesbírkových projektů, jako je například podpora zvířat u nás i v zahraničí, nebo snaha společně podpořit vzdělání v rozvojovém světě. Věříme, že si brzy přes důvěryhodnou neziskovou organizaci u nás budeme moci dovolit adoptovat i děťátko na dálku. V případě zájmu o podporu i této činnosti nás nejlépe kontaktujte předem. Zde se nejedná o veřejnou sbírku pod dohledem MS kraje. Děkujeme!

DĚKUJEME ZASTUPITELŮM OBCE TICHÁ ZA DLOUHODOBOU PODPORU A SPOLUPRÁCI NA NAŠÍ POMOCI POTŘEBNÝM A ZA ŘÁDNOU SPRÁVU NAŠÍ HEZKÉ OBCE! UDĚLAL SE KUS DOBRÉ PRÁCE. VÁŽÍME SI TOHO!

Spolek FREE WILL